BRANDING & SIGNING

LAAT ZIEN WIE JE BENT

WIJ ZIJN DE AMBASSADEURS VAN JOUW MERK

BRANDING & SIGNING

Huh? Maar jullie doen toch merkactivaties? Klopt! Maar bij die merkactivaties komt vaak een heleboel signing kijken. Daar zijn we ook best goed in, dus kunnen we dat net zo goed gelijk erbij verzorgen.

Van stikkers op de vloer tot interactieve informatiepunten. Monkey Squad zou Monkey Squad niet zijn als we daar geen oplossing voor zouden hebben. Heb je een evenement, een expositie, een shopper-activatie of wil je de routing beter weergeven? Wij houden van creatieve oplossingen.

We hebben voor verschillende activaties aanvullende signing verzorgd. Interactieve signing in een supermarkt, een interactieve timetable van je event op het scherm, een livestream van je intranet op een groot scherm, mega vloerstikkers om de route aan te geven, stoelhoezen in de bioscoopzaal, borden om de kassa-automaten aan te kleden en complete verkeersborden op maat. Niks is ons te gek!

Mogen we binnenkort jouw merk activeren? Kom maar op met je uitdaging!

BRING IT ON!
The Art of Aardman - branding and signing

Expositie ‘The Art of Aardman’ || Bestikkering

Voor de expositie ‘The art of Aardman‘ verzorgden wij de volledige branding door het pand.

Bij de schuifdeuren loop je direct tegen een mega raamstikker van Wallace & Grommit aan. Vervolgens nemen Timmy en de rest van de schapen je als een ‘menselijke’ kanonskogel mee de roltrappen op. Deze raamstikkers op de roltrappen nemen je mee naar de expositiezaal op de 5e verdieping.

Op de verdieping zelf wijzen de voetstappen van de schapen je de weg naar de ingang. Ook bij Stach, de koffietent in het Forum, wordt de muur opgevrolijkt door een mega muurstikker van Timmy en Grommit.

En dan is er nog de speurtocht….om kids een leuke tocht door het Forum te geven, zijn op verschillende plekken in het pand ‘easter eggs’ verstopt. Deze stikkers zijn achter boeken, in de wc, boven aan een muur en nog veel meer gekke plekken geplakt. Wie alle stikkers vindt, maakt kans op leuke prijzen.

Forum Bioscoop || Bedrukte stoelcovers

We love Forum Groningen! Niet alleen omdat het een toffe locatie is, ook omdat ze anders durven te denken. Toen de bioscopen door corona beperkte toegang hadden, keken ze niet wat niet kon maar vooral wat wel kan. Zo ook met de door ons op maat gemaakte hoofdsteun covers. In plaats van de bioscoopstoelen te markeren die niet gebruikt mogen worden, zorgen de filmquotes ervoor dat op een leuke manier wordt laten zien welke stoelen je wel mag gebruiken.

The Art of Aardman - branding and signing
The Art of Aardman - branding and signing

IFFR || Routeborden en vloerstikkers

Het Internationaal Film Festival Rotterdam, ook wel bekend als het IFFR. Wordt jaarlijks simultaan uitgezonden in Groningen. Voor het IFFRiG verzorgden wij de volledige branding met routeborden, de vloerstikkers en digitale signing met onze TukTuk.

Ons creatieve team maakte de ontwerpen voor de routeborden. Uiteraard volledig in de huisstijl van het festival. We verzorgden het drukwerk van de borden en de stikkers en uiteraard deden we ook direct de montage op locatie. 

Onze TukTuk werd ingezet als interactief display om een centraal informatiepunt te kunnen bieden.

WE LOVE FORMULIERTJES

BRING IT ON!