FOTOMARKETING

GELUKKIG HEBBEN WE DE BEELDEN NOG

WIJ ZIJN DE AMBASSADEURS VAN JOUW MERK

FOTOMARKETING * PHOTOBOOTHS * POLAROID

Jouw merk activeren met beelden. Een offline merkactivatie die je online kracht bijzet. Mensen zijn gek op foto’s, er wordt niets zoveel gedeeld als foto’s. Hoe mooi is het als jouw merk onderdeel is van die actie. Jouw klanten worden letterlijk de ambassadeurs van jouw merk.

Met ons zusje SBS Fotomarketing hebben we ruim 15 jaar ervaring met fotomarketing. We zijn al jaren de voorloper op het gebied van fotomarketing en foto-activaties. Met PhotoBooths, Fotohokjes, polaroid fotoacties, complete 360 graden experiences en nog veel meer.

Mogen we binnenkort jouw merk activeren? Kom maar op met je uitdaging!

BRING IT ON!

FOTOMARKETING IN ACTIE

HappyHappyJoyJoy Amsterdam
Horeca Activatie

HappyHappyJoyJoy is een aziatisch restaurant waar ze alles net even anders doen. Ze zeggen over zichzelf:

DE ROERIGE STRATEN, RIJKE SMAKEN EN LEVENDIGE KLEUREN UIT AZIË KOMEN SAMEN IN AMSTERDAM

Onze restaurants weerspiegelen de roerige straten van Azië: een chaos van kleuren, texturen, landschappen, lichten, vrolijke designs en oog voor detail. Onze gerechten zijn net zo (di)vers en smaakvol als de alledaagse Aziatische keuken: zoet, zuur, zout en bitter zorgen voor een feest voor je smaakpapillen.

Een van hun peilers is de Bao. Een broodje die je niet kunt eten zonder er bij te lachen of gekke bekken te trekken. Dit moment van lol en beleving was de basis van de Bao-actie. In 4 van de restaurants werden gedurende 1 maand 4 op maat gebouwde PhotoBooths geplaatst waar de gasten van de restaurants een foto konden maken. Door de foto te delen en likes te verzamelen kon een reis naar Azië gewonnen worden.

HappyHappyJoyJoy PhotoBooth activatie

SIKKOM
Sampling met een knipoog

Kom je uit Groningen, dan ken je Sikkom. Het is de plek voor jongeren uit Groningen voor nieuws, opinie, columns, zin en onzin. Maar ook voor updates van de vetste feesten en festivals. Ze zijn een tikkelje (ahum) eigenwijs en doen alles op hun eigen manier. Een mooie match met Monkey Squad en SBS Fotomarketing dus!

Tijdens de KEI week (de grootste studenten-introductieweek van Europa) gingen onze PromoTeams midden in de nacht het uitgaansleven van Groningen in bewapend met een polaroid camera, een lifesize instagram frame en een hele lading condooms. Een superleuke activatie op een manier die perfect aansluit bij Sikkom en hun doelgroep.

De actie werd in verschillende steden uitgevoerd op plaatsen waar veel publiek was. Een win-actie om tickets naar het Sziget Festival in Hongarije te winnen en sampling van de oordopjes van Pluggerz maakten deze merk-activatie compleet.

Monkey Squad - brand activators promoteam

Schiphol Airport
Greenscreen foto-activatie

Naast de zomerperiode is het begin van het nieuwe jaar een van de drukste periode’s op Schiphol Airport. Iedereen die de feestdagen in het buitenland heeft gevierd komt weer aan op ons mooie vliegveld.

Families en vrienden wachten ze op en onthalen ze met een glimlach. Maar wat nu als je dat moment kunt vervroegen. Je wordt al onthaald door jouw vrienden en familie terwijl je bij de bagageband op je koffers staat te wachten.

Met 4 op maat gebouwde greenscreen fotostudio’s op 4 verschillende plekken op de luchthaven, bemand met een team van 8 brandactivators en een team van 20 hosts en hostessen verzorgenden we een supergeslaagde foto-activatie.

GELUKKIG HEBBEN WE DE BEELDEN NOG

WE LOVE FORMULIERTJES

BRING IT ON!