PROMOWAGENS

MOBIELE MERK-ACTIVATIES

WIJ ZIJN DE AMBASSADEURS VAN JOUW MERK

PROMOTIE * ACTIVATIE * SAMPLING

Een TukTuk, een Landrover Defender of misschien wel een VW Busje? Wij regelen het voor je! Al onze promotie wagens zijn volledige te customizen. We passen de promo-wagen aan naar de wensen en behoeften die passen bij jouw activatie.

Gebruik de promowagens als activatie, mobiele billboard, sampling point, winkel activatie, photobooth of misschien een mobiel gaming station? You name it, we create it!

We hebben een aantal eigen promotie-wagens en hebben goede samenwerkingen met onze partners. We breiden ons assortiment doorlopend uit en zijn altijd op zoek naar nieuwe promotie-wagens. Dus heb je een wens of een idee voor een specifieke wagen? Let us know!

Mogen we binnenkort jouw merk activeren? Kom maar op met je uitdaging!

BRING IT ON!

ONZE PROMO-WAGENS IN ACTIE

Jumbo Supermarkten
Vaderdag Activatie

Jumbo Supermarkten wilde een actie doen om de vaders in het zonnetje te zetten. Geen ontbijt op bed, want vader mag uitslapen maar een borrelpakket vol heerlijke hapjes en lokale biertjes. Bezorgd door onze promomeiden in de TukTuk.

Stadslab Groningen
Moederdag Activatie

Een mooi voorbeeld van 1 op 1 activaties. Een keertje geen massa en grote aantallen. In tijden van corona ontwikkelden we samen met Stadslab Groningen en ons zusje SBS Fotomarketing een superleuke activatie voor moeders in Groningen.

Een ontbijtje op moederdag, bezorgd op zondagochtend als verrassing voor de moeders. Direct met zijn allen op de foto op de mobiele PhotoBooth. De glimlach van de moeders was onbetaalbaar.

Pluggerz Earplugs
Sampling en promotie

Sampling, maar dan met een interactieve inslag. Voor Pluggerz Earplugs mochten wij het volledige traject van deze campagne verzinnen, ontwikkelen en uitvoeren. Een interactieve PhotoBooth van SBS Fotomarketing die getriggerd werd door minimaal 90 decibel aan geluid te produceren.

De actie werd in verschillende steden uitgevoerd op plaatsen waar veel publiek was. Een win-actie om tickets naar het Sziget Festival in Hongarije te winnen en sampling van de oordopjes van Pluggerz maakten deze merk-activatie compleet.

Swatch - TukTuk - productlancering

Swatch
Productlancering

Voor Swatch staken we onze TukTuk in een volledig roze jasje. Helemaal gewrapped om de nieuwe Swatch Pay te lanceren. Op een influencer event werd de TukTuk als ludieke activatie naar binnen gereden door de directeur van Swatch uit Zwitserland.

Op het ingebouwde TV scherm werden promofilms van het nieuwe horloge getoond. Aan de achterzijde was de TukTuk voorzien van een PhotoBooth met animated gifjes.

TKP Pensioen
Ontmoetingsplaats

Tijdens Bakkersvak, de vakbeurs voor bakkers, mochten wij naast een mooie interactieve activatie met een face aging tool in een PhotoBooth een ontmoetingsplek verzorgen volledig in stijl met de beursstand. Het werd een mintgroene Volkwagen T2 bus die op de stand van het Bakkerspensioenfonds (onderdeel van TKP Pensioen) kwam te staan.

De VW Bus werd gebruikt als plek om pensioenzaken te bespreken met de klanten op de beurs. Een ruimte met privacy, maar wel helemaal in stijl met de rest van de beurs stand.

VW Busje - VW T1 - VW T2 - hippiebusje - volkswagenbusje
TukTuk - piaggio ape 50 - infopoint - activatie

Forum Groningen
Infopunt & signing

Het Forum Groningen is jaarlijks het toneel van de Groningse editie van het IFFR. In het compleet nieuwe Forum zijn de bioscoopzalen op de 5e verdieping gevestigd. Om het IFFR extra aandacht te geven en mensen naar boven te brengen verzorgden wij een interactief infopunt in onze TukTuk die gekoppeld was aan de narrowcasting van het Forum.

Ondersteund met op maat gemaakte bewegwijzering en vloerstikkers door het hele pand werd een compleet concept van zichtbaarheid en informatie neergezet.

Marketing Groningen
kinder-activatie

In opdracht van Marketing Groningen mochten we samen met onze vrienden van T2 Events een superleuke kinderactivatie verzorgen. De kids gingen op de foto bij de polaroid fotomeiden en konden daarna hun eigen fotolijst maken en beschilderen.

De Volkswagen T2 bus van T2 Events was uitermate geschikt als uitgifte punt voor drankjes en hapjes. Op het grote scherm in de VW Bus werden direct de foto’s live gestreamd in combinatie met promotiefilmpjes van Visit Groningen.

TukTuk - piaggio ape 50 - infopoint - activatie

GELUKKIG HEBBEN WE DE BEELDEN NOG

WE LOVE FORMULIERTJES

BRING IT ON!