SAMPLING

JOUW PRODUCT ONDER DE AANDACHT

WIJ ZIJN DE AMBASSADEURS VAN JOUW MERK

PROMOTIE * ACTIVATIE * SAMPLING

Wil je jouw product of merk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep, maar weet je niet goed hoe? Monkey Squad helpt je!
Wij verzorgen het volledige traject van concept, creatie en uitvoering van de promotie van jouw merk. Door sampling, maar dan net even wat anders.

We houden van creatieve oplossingen. Zorgen voor een blijvende indruk bij jouw doelgroep.

Mogen we binnenkort jouw merk activeren? Kom maar op met je uitdaging!

BRING IT ON!

ONZE PROMO-WAGENS IN ACTIE

LG Promoteam - sampling

LG
Lancering nieuwe telefoon

Voor de lancering van LG V40 Thinq verzorgden we samen met Raúl & Rigel een mooie digitale sampling actie. Niet uitdelen, maar laten beleven!

De nieuwe smartphone van LG was op dat moment het nieuwste van het nieuwste op het gebied van camera’s in telefoons en met zijn 5 camera’s maarliefst 3 foto’s tegelijk maken.

Ons promoteam liet de bezoekers de nieuwe telefoon uitproberen, voelen en maakte er foto’s mee. Sampling, maar dan anders.

BRING IT ON!

Veronica
Sampling tijdens festival

Veronica is al jaren een trouwe klant. We hebben al zoveel mooie activaties voor dit prachtige station mogen verzorgen dat we de tel haast kwijt zijn. Tijdens het eigen V-Land Festival in Walibi verzorgde ons promoteam een flyeractie.

De tofste optredens en timetables moesten onder de aandacht gebracht worden. Samen met het fototeam van SBS Fotomarketing gingen de meiden op pad om te samplen.

BRING IT ON!
Veronica Promoteam - sampling
Pluggerz - sampling op straat

Pluggerz
Sampling op straat

Om de nieuwe lijn earplugs van Pluggerz te promoten werd de Defender van Monkey Squad van stal gehaald. We ontwikkelden een interactieve PhotoBooth die getriggerd werd door minimaal 90 decibel aan geluid te produceren.

Met jouw schreeuw kon je kaartjes winnen naar het Sziget festival in Budapest. Tijdens deze interactieve activatie deelde ons promoteam oordopjes en keycoards uit aan alle deelnemers.

BRING IT ON!

GELUKKIG HEBBEN WE DE BEELDEN NOG

WE LOVE FORMULIERTJES

BRING IT ON!